Els principals intèrprets de les últimes pel·lícules de «Harry Potter» | Warner Brothers

Van obligar aquesta famosa actriu de «Harry Potter» a negar que patia racisme

Els principals intèrprets de les últimes pel·lícules de «Harry Potter» | Warner Brothers
per Redacció, el 12 de març de 2021 a les 06:00

La saga cinematogràfica de Harry Potter és una de les més estimades, famoses i profitoses de la història del setè art. Les aventures màgiques dels adolescents que estudien a l'escola Hogwarts són un referent, encara ara, per a milions d'infants, adolescents i joves de tot el món.


Un gran repartiment omplia la llista de crèdits per a cada pel·lícula, al costat dels principals intèrprets: Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson. El grup, però, no va estar exent de problemes. Una de les actrius dels últims films de la saga, Katie Leung (que interpretava a Cho Chang), ha denunciat que la van obligar a ocultar que va rebre tractes racistes.
 

L'actriu escocesa d'origen xinès ha explicat a través d'un dels podcasts d'Entertaiment Weekly que els responsables de màrqueting de la saga li van prohibir denunciar que rebia assetjament racista a través de pàgines de fans arran de l'estrena de El Calze de Foc. "Recordo que em van dir: 'Mira, Katie, hem vist aquestes webs de les quals parla la gent. I si et pregunten per elles, tu digues-los que no és veritat, que això no està passant", recorda Leung.

"Jo simplement vaig ajupir el cap i vaig dir 'val, val' encara que ho havia vist amb els meus propis ulls", va finalitzar. Amb el pas del temps, la mateixa actriu assegura que se'n penedeix de no haver-ho afrontat com es mereixia la situació
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: