Descarrega aquí el certificat d'autoresponsabilitat per moure't entre comarques

per Redacció, el 15 de març de 2021 a les 08:32

La mobilitat entre comarques torna a estar permesa. La mesura arriba abans de Setmana Santa, després que el confinament entrés en vigor a l'octubre com una de les restriccions per lluitar contra la pandèmia de la Covid. El Departament de Salut, però, hi ha volgut posar matisos. Es manté el perímetre comarcal, però es permet la mobilitat amb la bombolla de convivència.

Però de quina manera es controlarà que tothom es desplaci amb la seva unitat de convivència? Està previst que les policies locals i els Mossos d'Esquadra adaptin els controls a les noves restriccions. Quan es vulgui canviar de comarca, s’haurà de portar un certificat d’autoresponsabilitat que expliqui el motiu del desplaçament i un certificat de convivència que demostri que aquest es fa amb el grup bombolla, com el DNI o un contracte de lloguer.


El primer document pots descarregar-te'l a continuació. Cal marcar l’opció “Mobilitat de les persones que integren una bombolla de convivència”:

 Certificat autoresponsable de desplaçament d'entrada i sortida de la comarca. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: