Logotip de Adolescents.cat

Quina és la postura sexual de la «M» i per què ajuda a aconseguir orgasmes intensos?

per Adolescents.cat, el 15 de març de 2021 a les 10:29
En les relacions sexuals moltes vegades esperaríem que les dues persones arribin al clímax alhora, però això passa molt poc i a molt poques parelles. I no és un problema, la qüestió és satisfer-se l’un a l’altre, encara que una de les dues persones tardi una mica més.

Has de saber, però, que hi ha postures sexuals que faciliten el plaer per a les dues parts. Avui us ensenyem una nova postura sexual per a parelles cis-hetero que ho està petant últimament. S’anomena la "postura de la M" perquè la unió de les dues persones forma aquest dibuix.


El noi s’ha d’asseure en forma d’indi, amb els braços enrere. La noia s’ha d’asseure sobre el penis del noi i col·locar les cames una a cada banda del cap d’ell. La noia també recolza els braços darrere les espatlles. Així doncs, en el dibuix de la lletra "M" quedarien els genitals de les dues persones a la punxa del mig de la "M", i els braços són les dues barres laterals de la lletra.

Resultado de imagen de M

Per què aquesta postura facilita arribar junts a l’orgasme? Doncs perquè permet una profunditat absoluta i una estimulació total del clítoris. Perfecte per als dos!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: