Un dels vostres actors preferits podria tenir nova parella

per Redacció, el 15 de març de 2021 a les 10:53
Lili Reinhart i Cole Sprouse començaven el seu romanç a mitjans de 2017 després de conèixer-se en la sèrie 'Riverdale'. A principis de març del 2020, s'especulava sobre la seva possible ruptura, però no va ser fins més tard que la notícia es va confirmar. 
 


Doncs bé sembla que ara, un any després, Cole Sprouse podria haver iniciat una nova relació amb Ari Fourier, una jove nord-americana que es dedica al món de la moda. 

Així ho asseguren diversos portals, després que s'hagin fet públiques unes imatges de tots dos passejant amb actitud afectuosa pels carrers de Vancouver, on l'actor està rodant Riverdale. 


A hores d'ara ni Cole Sprouse ni Ari Fourier s'han pronunciat sobre la notícia, així que de moment només són rumors. Hi haurà confirmació?
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: