Logotip de Adolescents.cat

Whatsapp incorpora aquesta novetat

per Redacció, el 18 de març de 2021 a les 06:00

Sou d'enviar notes de veu eternes? Al principi semblava que era divertit, però en general les notes de veu no agraden, demanen un sacrifici de temps que poques vegades compensa. I això Whatsapp ho sap.

Per això està preparant una funció que permetrà accelerar-ne la reproducció i poder-les escoltar en menys temps. Això no està confirmat per l’app de missatgeria, sinó que ha sortit publicat al compte de filtracions WABETAInfo.

 

De fet, Telegram ja permet accelerar les notes de veu des de fa dos anys. Quan l’usuari reprodueix l’àudio, apareix un botó de 2X, i  duplica la velocitat. I per qui no pugui esperar a que Whatsapp incorpori aquesta opció, existeix una aplicació per Android que es diu Talkfaster. Ofereix la possibilitat d’escoltar les notes de veu en sis velocitats diferents, d’entre 0,75 i 2 vegades.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: