Un concursant de la «Isla de las Tentaciones», detingut per abús sexual en grup a una jove

per Redacció, el 18 de març de 2021 a les 08:46
Carlos Algora, concursant de la tercera edició del programa La Isla de las Tentaciones, ha estat detingut per la Guàrdia Civil acusat d'abús sexual en grup a una jove. Segons avança El Confidencial, a banda del participant al reality de Mediaset, la policia ha arrestat dos homes més, amics d'ell.

La denunciant els acusa d'haver-la forçat sexualment, aprofitant-se que estava beguda i drogada, en una festa il·legal a Madrid el passat 13 de febrer.


Per ara, se'ls imputa per abús sexual i no d'agressió. El concursant, de Sevilla, ha estat detingut a Canàries, on estava de vacances amb diversos companys de la darrera edició de La Isla de las Tentaciones, que s'està emetent actualment per Telecinco però que es va gravar íntegrament ja fa mesos. De moment, ha estat deixat en llibertat amb càrrecs i se'l continua investigant.

Després de conèixer-se la notícia Cuarzo i Mediaset, la productora de 'La isla de las tentaciones 3' han anunciat que, fins que la investigació no finalitzi, Carlos Algora no apareixerà en el programa.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: