Hugo, Lara i la seva cabra Rubia | Isla de las Tentaciones

Polèmica per les declaracions d'aquest concursant de «La Isla de las Tentaciones»

Hugo, Lara i la seva cabra Rubia | Isla de las Tentaciones
per Redacció, el 18 de març de 2021 a les 10:04
Hugo Pérez, concursant de la tercera edició de La Isla de las Tentaciones de Telecinco, ha revolucionat les xarxes socials per la seva declaració d'amor cap a la seva cabra, la Rubia, a qui posa per davant de la seva parella, Lara.

En un moment del programa, se li va preguntar sobre les queixes de la seva nòvia, cansada que el gallec valori més l'animal que a ella: "Això és veritat", va reconèixer, i va manifestar els seus dubtes sobre qui prefereix: "A mi quan em pregunten si estimo més la meva cabra, la meva gossa o la meva parella, no sé respondre", va afirmar.
La sorpresa de l'audiència no es va quedar aquí, ja que Hugo va rematar l'escena amb una reflexió cridanera: "Porto 7 anys amb la meva cabra i òbviament ja hi era abans de la Lara. Jo no em mullaré a l'hora de dir si estimo més la meva nòvia o la meva cabra; crec que podem ser feliços tots", va reclamar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Rubia (@rubiacabuxa)



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: