Així és la nova funció inclusiva d'aquesta famosa xarxa social

per Adolescents.cat, el 19 de març de 2021 a les 08:24
Pinterest és una de les xarxes socials on més inspiració podem trobar per a “looks” de moda i també maquillatge. Ara la plataforma ha fet una aposta clara per a la inclusió amb una nova funcionalitat que promet inspirar-nos sense fronteres!

Pinterest té una funció exclusiva que permet als usuaris afinar més les cerques quan busquen continguts de bellesa. La idea és que puguis trobar inspiració que et funcioni segons el teu to de pell. La xarxa social ha decidit ampliar molt més la gama de tons de pell i de moment ja està disponible a 13 països, entre ells Espanya.


Quan busquis inspiració en maquillatges ja no només podràs triar el teu estil i gustos preferits, sinó que també podràs seleccionar la gama de tons de pell que vulguis!

pinterest


Com diu Tyi McCray, directora internacional d’Inclusió i Diversitat de Pinterest: “La nostra missió a Pinterest és inspirar a la gent per crear una vida que de veritat els agradi”.

Des d’avui mateix ja pots provar aquesta nova funció a través de la part superior del feed amb l’app d’iOS o Android. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pinterest (@pinterest)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: