No saps què estudiar? Activitats (gratuïtes) per fer des de casa que et poden ajudar a decidir

per Redacció, el 19 de març de 2021 a les 12:14
Decidir què fer un cop acabat l'ESO o el Batxillerat no és senzill. Hi ha moltíssimes opcions –cada vegada més- i la gent del nostre entorn ens acostuma a donar opinions molt diferents. 

És per això que avui et volem parlar d'una iniciativa que et pot ajudar a aclarir les idees i a orientar el teu futur professional, La Fira Terrassa Tria Futur.

 Quan es farà? La fira, organitzada per l'Ajuntament de Terrassa, es farà de manera virtual els dies 22, 23 i 24 de març a través de la web triafutur.terrassa.cat

 Què s'hi pot trobar? Hi trobaràs xerrades sobre diversos àmbits, espais d'orientació personalitzats, càpsules informatives de diferents centres i estudis i també píndoles amb consells sobre com descobrir la teva vocació o com cercar feina. Perquè coneguis una mica més sobre La Fira Terrassa Tria Futur et deixem amb les activitats més destacades. 

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: