7 grups en català que potser no coneixies i que ho peten

per Redacció, el 23 de març de 2021 a les 06:00


Adolescent, venim a salvar-te. Estas avorrit de la música de sempre i tens la mateixa llista de Spoty en bucle des de fa mesos? Cap problema. Avui et portem uns quants grups en català que segurament no coneixies però que ho estan petant molt fort!


PEGI 21


Potser te'ls has trobat per Tik Tok fent versions dels clàssics catalans amb autotune i t'han fet gràcia. Espera a escoltar la seva música. Toquen del pop al trap, passant per l'R&B i, sobretot, t'ho faran passar bé una estona. Comença per aquest temasso, Spiderman. 



Socunbohemio


Si tens una tarda avorrida o trista, i tens ganes d'estar tranquil assegut al llit escoltant cançons d'amor, Socunbohemio és la teva elecció perfecta. Indie lent per a tots els enamorats. I pels que no, també. Aquesta d'aquí a sota és Els nostres amants. 


Cooba


AVÍS: No ens fem responsables de que després d'escoltar-la vulguis sortir de festa i no puguis. Potser la pandèmia no et permet celebrar la primavera amb uns bons perreos, però la Cooba, que també és DJ, segur que t'ho farà passar bé una estona. El seu últim èxit es diu Tinc. 


Sr. Chen


Segur que en Chen et sona per ser el productor de confiança d'en LilDami, però has escoltat mai la seva música en solitari? Si la resposta és no, no acabem d'entendre a què esperes. Té les millors bases per passar una bona estona en un trance. La nostra preferida és Vivint al Cau. 


Yung Rovello


Si ets més de trap i rap, et portem a Yung Rovello del Maresme. Tant si t'ho vols passar bé una tarda amb els amics com gaudir del teu enamorament ara que s'acosta Sant Jordi, aquest grup és la teva. Fes-li una ullada a Ets el meu paisatge. 


Uri


Està molt clar que la majoria de nosaltres hem vist el videoclip de la versió de Superfashion, de la primera generació de Macedònia, on surt la Juliana Canet. Aquest vídeo és clarament el debut de l'Uri i, de moment, ho està petant. Et deixem el videoclip de Superfashion aquí per si vius sota una pedra. 


Andana


També vinguts des del Maresme (aquí només hi falta The Tyets i ja tenim el combo complet), el Roots Reggae d'aquest grup farà que, de ben segur, t'aixequis de la cadira. No queda tant per la pròxima Festa Major, en principi. De moment us deixem amb Bona Vibra. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: