Hi haurà tres «spin-off» d'aquesta famosa sèrie

per Redacció, el 22 de març de 2021 a les 07:22

HBO vol estirar el màxim Game of Thrones. El seu èxit amb la sèrie original -adaptada de les obres de George R.R. Martin- els ha motivat per preparar tot un ventall enorme de spin-offs sobre les aventures, desavinences i traïcions del Set Regnes. La plataforma ja va afirmar que té dues noves produccions en marxa: House of Dragons -a punt, que explica la història dels Targaryen-; Tales of Duk and Egg - que situarà l'espectador 90 anys abans dels esdeveniments de la sèrie original, centrant-se en dos personatges-. Ara, però, se n'han afegit dues més, sumant fins a sis amb l'original del 2011.


Un d'aquests projectes de sèrie en fase de producció es titula 9 Voyages i està sent desenvolupada pel creador de Roma, Bruno Heller. Se centra en Lord Corlys Velaryon, Senyor de les Marees, cap de la Casa Velaryon i marit de Rhaenys Targaryen. La segona sèrie treballa amb el títol provisional de 10.000 Ships i la trama gira al voltant de la reina guerrera Princesa Nymeria, una venerada avantpassada de la Casa Martell que va fundar el regne de Dorne.

El tercer projecte es titularia Flea Bottom, tenint com a escenari el famós Jaç de Puces, el districte més pobre de la ciutat de Desembarcament de Rei, lloc on van néixer personatges immensament coneguts de la sèrie original com Davos Seaworth i Gendry Baratheon. Cap d'elles té ni data d'estrena, ni repartiment concret.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: