Això és tot el que sabem de la nova temporada de Merlí: Sapere Aude

per Redacció, el 24 de març de 2021 a les 06:00
La segona temporada de la sèrie s'estrenarà el dia 2 d'abril a la plataforma Movistar+ i tindrà 8 episodis de 50 minuts cada un. Tindrem Pol Rubio per estona! L'Héctor Lozano, el creador de la sèrie, va confessar a La Vanguardia que aquesta serà la temporada en què el personatge de Pol Rubio (Carlos Cuevas) farà l'evolució més gran de tota la sèrie. "Mentre la primera temporada va servir per adaptar-se als estudis, conèixer els companys i gaudir de les classes, aquesta segona fa un pas molt més gran en el sentit de la maduresa d'en Pol", ha dit.

Fes un cop d'ull al tràiler!


Aquesta temporada situarà els personatges en el segon semestre del primer any de carrera, tot i que no tindrà res a veure amb la COVID-19 (no està malament oblidar-nos del virus una estona). Movistar+ ha anunciat que apareixerà un nou interès amorós per a Rubio. Els protagonistes ensopeguen amb el paranimf de la universitat, on es fan els actes acadèmics, que es troba en obres i, segons s'ha anunciat, l'encarregat de la restauració de l'edifici, encarnat per Jordi Coll, entaularà una relació molt especial amb en Pol. Movistar+ també confirma que a l'inici de la sèrie un amic del protagonista li dona una molt mala notícia, les conseqüències de la qual tindran efecte tota la sèrie.
 

Pel que fa al repartiment, ens sap molt greu haver d'anunciar-vos que en David Solans, en Bruno, no sortirà en aquesta temporada de la sèrie perquè, segons La Vanguardia, va decidir no continuar en el paper. Qui tampoc no traurà el cap és la Minerva (Azul Fernández) que, tot i la importància que va tenir en la primera temporada de Sapere Aude, es trobava a Argentina en el moment de l'inici del rodatge i no va poder regular els papers a temps. Es mantenen tots els amics d'en Pol a la universitat: en Biel (Pere Vallribera), l'Oti (Claudia Vega) i en Rai (Pablo Capuz). La professora Bolaño (María Pujalte) i el pare d'en Pol, l'Alfonso Rubio (Boris Ruiz), seguiran apareixent habitualment als episodis.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: