Així és com ens enganyen les postures a les fotos d'instagram

per Adolescents.cat, el 28 de març de 2021 a les 08:26
La pressió estètica que tenim per culpa de les xarxes socials no para de créixer i nens, i sobretot nenes, cada cop més petits/es volen aprimar-se per assemblar-se als seus de TikTok i Instagram. TV3 ho va explicar la setmana passada en una notícia-reportatge que us recomanem veure.

Algun cop ja us hem parlat de la influencer Danae Mercer, però ens sembla important tornar-ho a fer. Aquesta noia americana mostra sense complexes l'enorme diferència que hi pot haver en un mateix cos en funció de les postures que fem. La Danae ens ajuda a veure que moltes de les coses que veiem a les xarxes estan molt lluny de la realitat. I, sobretot, ens anima a estimar el nostre cos per sobre de tot. Perquè és gràcies a ell que podem viure tantes experiències!

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: