Quina diferència hi ha entre ejaculació vaginal i squirt?

per Adolescents.cat, el 28 de març de 2021 a les 08:10
L’ejaculació vaginal és una secreció que es produeix en les glàndules de Skene, també conegudes com a pròstata femenina. És un fluxe blanquinós que surt després de l’orgasme.

L’Squirt, en canvi, és una barreja de líquid prostàtic (PSA) amb orina diluïda que prové de la uretra. I quan es produeix l’squirt? Doncs quan hi ha un plaer molt intens en molt poc temps o quan és un plaer molt prollongat. Pot anar acompanyat d’un orgasme, però no necessàriament.


Per altra banda, l’ejaculació involuntària és molt comuna entre les dones i persones amb vagina, mentre que l’squirt involuntari només l’han experimentat el 10% de les dones aproximadament. Tot i així hi ha tècniques que afavoreixen l’squirt, t’agradaria que te les expliquem? Deixa un comentari amb un cor! ❤️

Però hi ha algunes coses sorprenents. Sabies que les persones amb vagina poden arribar a l’orgasme sense que hi hagi ejaculació ni squirt? A aquest fet se’n diu orgasme sec.


Per altra banda el líquid blanquinós de l’ejaculació vaginal també es pot donar al pressionar la musculatura pèlvica, per exemple en el moment del part o quan les glàndules de Skene s’omplen.

Aquí et deixem un reels de Noemí Casquet en el que ho resumeix en pocs segons:
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: