Maquillatge d'Instagram vs TikTok, així ha canviat en cinc anys

per Adolescents.cat, el 24 de març de 2021 a les 08:13
Ha canviat molt el maquillatge en els últims 5 anys? La resposta és un sí rotund! Vora el 2015 i 2016 Instagram va posar de moda els maquillatges molt carregats: bases de maquillatge de molta cobertura, celles molt extravagants, il·luminadors metal·litzats i potents i el famós "contouring" de les Kardashian. El resultat era un maquillatge com passat per filtre.

Ara els temps han canviat molt i els filtres actuals estan tan ben fets que hem començat a prioritzar un maquillatge més natural. L'objectiu és que es vegi la pell saludable, jove, fresca i amb il·luminació natural. Totes aquestes noves tendències s'han viralitzat, sobretot, a través de TikTok.


Alhora es busca que els ulls quedin més allargats i elevats, creant un efecte visual de "lifting". El mateix es fa amb l'aplicació de l'il·luminador, el coloret i el bronzejador, es posa tot una mica més amunt per crear sensació d'elevació.

En aquesta foto veiem la Youtuber Ashley Quiroz mostrant les diferències entre el maquillatge del 2016 (Instagram) i el de 2020 (TikTok):


Makeup Artist Shows the Differences Between 2016 and 2020 Trends — Watch  the Tutorial | Allure

La famosa youtuber Ratolina (Marta) ens ho mostra molt clarament en aquest vídeo:




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: