Fliparàs amb les escoles més cares del món (son totes a Suissa!)

per Redacció, el 27 de març de 2021 a les 06:00


T'imagines pagar centenars de milers d'euros o dòlars per anar a l'escola? Això és el que dipositen cada any les famílies de les escoles més cares de tot el planeta. I son totes a Suissa!


7. Brillantmont, 75.100€ l'any


És un internat familiar obert el 1882, per infants de 10 a 18 anys, al centre de Lausanne, a Suissa. Hi ha uns 150 alumnes, a qui encoratgen a desenvolupar les seves inquietuds científiques i artístiques. A l'hivern esquien molt sovint i s'organitzen sortides perquè els estudiants puguin descobrir Suidda i altres països europeus. 

6. Collège du Leman, 80.700€ l'any


És un internat i escola de dia internacional a Gènova, on assisteixen infants dels 2 als 18 anys. Les seves instalacions ocupen més de 80km2, un gimnàs que fa 5km2, classes molt àmplies i dues cafeteries. Més de 250 persones viuen a la part de l'internat.


5. Leysin American School, 86.400€ l'any


També és un internat internacional als Alps Suissos. Té uns 300 alumnes de 60 països diferents, un professor per cada 4 alumnes i 12 edifics entre dormitoris, escola i centre esportiu. Ofereixen la possibilitat d'estudiar a l'estranger i, com que es troben al mig dels Alps, organitzen esquiades i activitats atlètiques molt sovint. 

4. St George's International School, 90900€ l'any


Compta amb alumnes de més de 50 nacionalitats i és un projecte híbrid entre l'educació suissa i la britànica. Donen molta importància als esports i les arts i es troba en un entorn molt privilegiat.


3. Aiglon College, 100.800€ l'any


Es troba, també, als Alps. És una escola britànica. Donen molta importància a les activitats a l'exterior. Els estudiants estan obligats a fer expedicions d'esquí, escalada, i caminades cada any escolar que hi passen.

2. Institut le Rosey,108.100€ l'any


Situada al costat de Gènova. L'escola és com un castell medieval i té les seves pròpies pistes d'esquí, així com un centre de navegació al llac de Gènova i un teatre. L'escola és no-mixta, els nois i les noies estudien separats. 


1. Collège Alpin Beau Soleil, 108200€ l'any


Hi han assistit dos prínceps de Luxemburg, una princesa de Dinamarca, alguns actors i actrius francesos i l'ex-conductor de Fórmula 1 Jacques Villeneuve. L'uniforme escolar costa gairebé 6000€. Les instalacions de l'escola tenen les últimes tecnologies incorporades, que renoven sovint. Té una biblioteca, un gimnàs, una pista de bàsquet, un rocòdrom, piscina i unes vistes espectaculars.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: