Amb aquesta il·lusió òptica descobriràs un color que probablement mai havies vist

per Redacció, el 24 de març de 2021 a les 09:49
Les televisions i els mòbils són capaços de reproduir desenes de colors, però hi ha alguns pigments que se'ls escapen. Aquest és el cas del true cyan: el cian verdader, un to que no estem acostumats a veure. 

Així ho assegura Kate Bacon, la qual ha volgut mostrar aquest peculiar color a través del seu compte de Tik Tok. Per a fer-ho ha compartit una il·lusió òptica que permet visualitzar el true cyan durant uns instants.


L'únic que cal fer és reproduir el vídeo i mirar fixament el punt blanc situat al centre del cercle vermell. Després d'uns 30 segons fixant la vista en aquest punt, el true cyan apareix damunt el cercle. L'heu vist?

 
@kbacon

You’ve probably never seen this color before... #womeninstem #voiceacting #science

♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: