Així són les 3 noves funcions que arribaran a Instagram aviat

per Redacció, el 25 de març de 2021 a les 09:21
Instagram està preparant noves funcions per aquest 2021. Segons diversos portals especialitzats, aquestes són les 3 opcions que l'app afegirà en els pròxims mesos: 

1. Llistes de censura

 
Una de les novetats importants que està desenvolupant Instagram se centra en els controls de contingut que ens mostra la xarxa social. L'app crearà una nova funció que ens permetrà bloquejar paraules clau específiques en els missatges directes que rebem. Dins de la secció de Privacitat, podrem agregar qualsevol paraula que vulguem silenciar i la mateixa aplicació s'encarregarà de bloquejar automàticament tots els missatges que continguin els termes que hem indicat en les nostres llistes de censura. 

2. Noves opcions d'edició de publicacions

 
L'app també afegirà una nova opció d'edició anomenada Brightness.ai, un mètode per ajustar la lluentor i altres paràmetres de les fotografies. Aquesta eina inclourà algoritmes d'intel·ligència artificial que faran la feina per nosaltres, és a dir, que ajustaran la llum, el to dels colors...etc. de manera automàtica perquè la imatge quedi millor. 

3. Guardar les stories com a esborrany

  
Actualment Instagram permet que ens descarreguem les stories, però no ens deixa guardar-les dins la mateixa app. Doncs bé, els responsables de la plataforma estan treballant en una funció que possibiliti desar les històries com a esborranys. Es crearà una secció dins de l'app, on es guardaran totes les stories inacabades, perquè les puguem editar quan tinguem temps.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: