El Saló de l'Ensenyament es posposa fins al 2022

per Cèlia Forment i Bori, el 31 de març de 2021 a les 13:48
L'edició d'enguany del Saló de l'Ensenyament s'ajornarà fins el proper any 2022. Així ho han comunicat els organitzadors a totes les entitats, centres educatius i universitats participants. Aquesta serà la segona vegada que no es pot celebrar presencialment per les restriccions derivades del coronavirus.

Lamenten que malgrat tots els esforços que s'han dut a terme per part del Departament d'Empresa i Coneixement, el Departament d'Educació, Fira de Barcelona i les autoritats sanitàries, finalment s'hagi pres aquesta la decisió, però que és el més responsable per a tots.

 

"Degut a la situació d'incertesa que encara genera la Covid-19, hem constatat la dificultat de poder realitzar aquesta activitat firal el proper mes d'abril i que hem de tenir en compte les dates de les preinscripcions i les PAU", expliquen en un mail als participants. 


Consulta l'oferta online



Des del Saló de l'Ensenyament, apunten, són conscients que tots tenim ganes de contribuir a la tornada a la normalitat, i per això asseguren que seguiran donant suport a universitats, institucions i centres que son fidels al Saló.

A la pàgina web es seguirà mostrant l'oferta formativa del curs 2021/22, així com en els canals oficials de les xarxes socials del Saló.

L'objectiu d'aquesta plataforma és que joves i estudiants puguin reorientar el seu futur professional i conèixer una àmplia oferta acadèmica de Batxillerat, graus universitaris, estudis superiors, estudis artístics, formació professional (FP), màsters i postgraus per al curs vinent.

 

Un Saló virtual


L'any passat, el Saló de l'Ensenyament ja va ser una fira virtual per la impossibilitat de celebrar les mostres a causa del confinament per la Covid-19.Aquesta edició especial es va dir FiraCampusVirtual i oferia l'oferta de pràcticament tots els 270 expositors que tenien prevista la seva assistència als salons cancel·lats.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: