Vols contribuir a fer un món més sostenible? Aquests estudis t'interessen (i potser no ho sabies)

per Redacció, el 31 de març de 2021 a les 13:50
"El futur serà sostenible o no serà". Així ho assegura Virginia Espinosa, professora dels graus en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Enginyeria Mecànica i Enginyeria d'Organització Industrial del TecnoCampus

La Virginia, experta en l'àmbit de la sostenibilitat, remarca que ens trobem en una situació d'emergència climàtica i que cal que actuem de pressa abans d'arribar a "un punt de no retorn". És per això que tots i cada un de nosaltres hem d'intentar contribuir com puguem a frenar aquesta deriva.

En aquest sentit, la professora del TecnoCampus treballa des de fa anys per ajudar a combatre l'emergència climàtica des del seu camp: l'enginyeria. I és que aquest sector és clau en la transició cap a un món més sostenible. Per què? Aquests són alguns dels motius que ens ha donat la Virginia: 

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: