Aquest àudio està dividint a la gent: tu què hi sents?

per Redacció, el 29 de març de 2021 a les 11:27
Nou debat viral a les xarxes sobre un àudio i el què s'hi sent. Les dues possibilitats, totalment diferents entre elles, són "bicicleta" o "alquiler". L'àudio, que es pot escoltar a continuació, és una conversa entre una mare i una filla.
 

Alguns hi escolten clarament bicicleta, mentre d'altres alquiler. L'autora del tuit ha aclarit que realment havia de portar "la plata" de la bicicleta.
 

Fa temps ja va hi va haver discussió semblant sobre un àudio en què alguns hi escoltaven Yanny i d'altres, Laurel. Tal com recull La Sexta, l'explicació científica té a veure amb les freqüències que prioritza el cervell. En funció de si són les més baixes o les més altes, s'escolta una cosa o l'altra.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: