Logotip de Adolescents.cat

Es declara per WhatsApp i la resposta que rep es fa viral

per Redacció, el 29 de març de 2021 a les 12:48
Sempre s'ha dit que les coses importants millor dir-les a la cara. Ara bé, de vegades la distància, la vergonya o simplement les presses ens obliguen a comunicar-nos per missatge. Això és el que li va passar al Gus, un noi que va decidir declarar-se per WhatsApp i compartir el seu cas a Twitter. 

"M'agrada una noia i no sé com dir-li, què puc fer?", començava escrivint-li el Gus a la seva amiga, de la qual està enamorat. Ella, com podeu veure en el tuit, li recomanava ser natural i mostrar-se tal com és. 

El noi va decidir seguir el seu consell i expressar-li el que sentia: "No sé com dir-te això, fins i tot he hagut de demanar ajuda a una amiga. Estic nerviós, però vull que ho sàpigues, la veritat és que m'agrades". 
 
La resposta d'ella? Doncs pel que sembla no va entendre l'indirecte –o no la va voler entendre- i li va deixar anar: "Exacte, així perfecte, envia-li". 

A hores d'ara el missatge del Gus ja té més de 14.000 comparticions i s'ha fet viral a Twitter. A vosaltres us ha passat alguna cosa similar?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: