Interior planteja tornar al confinament comarcal a partir del 10 d'abril

per Redacció, el 31 de març de 2021 a les 11:48
El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha plantejat aquest dimecres un retorn al confinament comarcal a partir del 10 d'abril, un cop hagi passat la Setmana Santa. En declaracions a RAC1, Sàmper ha defensat aquesta possibilitat. "La lògica diu que si haguéssim de prendre alguna mesura, aniria per aquí", ha dit.

Sàmper ha reconegut que la seva postura no està consensuada amb el Departament de Salut ni amb el Procicat. Aquest dimecres, Salut i Interior oferiran una roda de premsa per fer informar sobre la situació epidemiològica a Catalunya i les restriccions de mobilitat.


Les declaracions del conseller arriben en un moment en què la velocitat de propagació de la covid-19 a Catalunya, l'Rt, puja a 1,19, dues centèsimes més. El risc de rebrot també s'incrementa, ho fa en 10 punts, fins a 267, segons el darrer balanç del Departament de Salut. En paral·lel, la incidència a 14 dies igualment puja i passa de 221,18 a 225,10.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: