Quines són les sèries i pelis més vistes a Disney+?

per Victor Rodrigo, el 1 d'abril de 2021 a les 12:37
La plataforma Disney+ celebra un any d'èxits a l'estat espanyol. La multinacional de l'entreteniment creada per Walt Disney ja ha sumat més de 100 milions de subscriptors, una xifra rècord per al servei d'streaming més novell de tot el mercat. El seu ampli catàleg gràcies a ser posseïdora de grans marques audiovisuals com Marvel, Pixar o Star Wars la van catapultar a tot al món. Després d'un any, la marca d'Star Wars és la gran triomfadora del servei a l'estat espanyol.

Segons el portal especialitzat JustWatch, tant en sèries com en pel·lícules més vistes durant tot l'any a Espanya se situen líders títols de Lucasarts. The Mandalorian és la més vista de la seva categoria, amb diferència, amb un 55% de popularitat segons les estadístiques del portal. En cinema, Una nova esperança, el capítol VII de la nova trilogia de Star Wars, se situa la primera en el rànquing. La sorpresa és que cap pel·lícula de Marvel es cola entre les més vistes.

Els films més vistos l'últim any a Disney Foto: JustWatch

 

Les sèries més populars de la plataforma Foto: JustWatch



WandaVision és la segona sèrie amb més popularitat, gairebé un 20%, i l'animació de Clone Wars es cola entre els cinc primers. Les pel·lícules de Disney i de Pixar, amb una gran projecció infantil, són les que completen les majors visualitzacions. També Els Simpson, un clàssic de la televisió, segueix aglutinant milions de reproduccions a Disney+.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: