Logotip de Adolescents.cat

T'han hackejat mai? Comprova en només uns segons tots els atacs que has patit

Una eina diu qui i quan has patit un ciberatac introduint el mail

per Redacció, el 6 d'abril de 2021 a les 09:44
La xarxa social Facebook s'ha vist afectada aquest cap de setmana per la reaparició d'una base de dades filtrada a Internet amb informació sobre 530 milions d'usuaris, dels quals gairebé 11 milions són espanyols.

Davant d'aquesta situació, els usuaris poden saber si són dels afectats introduint el seu correu electrònic a la web Have I Benn Pwned?, on es recopila de forma actualitzada la informació de les principals escletxes de dades de serveis d'internet.

 
Més enllà de Facebook, però, l'eina diu als usuaris quantes vegades han patit atacs i a través de quines aplicacions. El funcionament és molt senzill: només cal posar el mail aquí i, a continuació, et diu quines apps han deixat dades teves al descobert, quin any va passar i especifica el contingut que es va filtrar.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: