Així és la dona que «va deixar» d'envellir quan tenia 20 anys

per Redacció, el 7 d'abril de 2021 a les 08:48
Tots coneixem algú que sembla més jove del que realment és. Ara, el cas de Shimmi Munshi, una britànica de 43 anys, és digne d'estudi. I és que malgrat estar més a prop del 50 que dels 20, aquesta dona podria passar perfectament per una estudiant que acaba d'entrar a la universitat.

Shimmi Munshi explica al portal Unilad que va "deixar d'envellir" als 20 anys, just després de tenir el seu primer i únic fill. "Quan era petit, em preguntaven si érem germans. Més tard, quan va créixer, la gent es pensava que érem nòvios" assegura.


De fet, aquesta britànica comenta que quan va a comprar alcohol de vegades li demanen el DNI perquè no es creuen l'edat que té.

Després de llegir tot això, potser esteu pensat que Shimmi Munshi s'ha sotmès a més d'una operació estètica i es passa el dia posant-se cremes. Doncs la veritat és que no: mai s'ha fet cap retoc estètic i només utilitza les cremes hidratants que troba d'oferta al supermercat. Això sí, segueix una dieta sana, beu molta aigua i va al gimnàs amb freqüència per estar en forma.

 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: