Sanitat proposa que només s'utilitzi mascareta a la platja quan es passeja i si no hi ha distància

per Redacció, el 7 d'abril de 2021 a les 10:18
Sanitat ja té a punt una proposta davant polèmica sobre l'ús de mascaretes a les platges. Segons avança l'agència Efe, el Ministeri té a punt un esborrany que presentarà a les comunitats autònomes aquesta mateixa tarda.

L'esborrany de Sanitat planteja, doncs, que la mascareta només es porti quan es passeja -també per la vora de l'aigua- i en casos en els quals no hi hagi un metre i mig de distància entre persones de bombolles diferents.

D'aquesta manera, les platges seguirien la normativa de l'esport a l'aire lliure. Les comunitats hauran de valorar ara la proposta, després de la confusió generada per la modificació de la regulació de mascaretes per part del govern espanyol.

 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: