Quant va cobrar Dulceida per la seva primera feina com a influencer?

per Adolescents.cat, el 7 d'abril de 2021 a les 11:38
Aquest dimarts Dulceida va passar per l'Hormiguero. Durant l'entrevista, la influencer va confessar algunes de les seves manies, va parlar sobre la relació amb la seva parella i es va sincerar sobre temes íntims, com l'operació de pit a la qual es va sotmetre. Us resumim algunes de les coses que va explicar. 


1.La seva primera feina remunerada com a influencer va ser per una boutique de luxe. Li van pagar 400 euros per promocionar alguns dels seus productes: "Va ser un moment Pretty Woman".

2.Es xupa el dit per dormir, és un costum que la relaxa: "La meva mare em deia, 'quan tinguis 30 anys seguiràs xupant-te el dit'. En tinc 31 i ho segueixo fent".
Baby Sucking Thumb For First Time on Make a GIF

3.Una altra mania que té i que la calma és tocar orelles fredes. 
VKOOK Ear touching 🐰🐯💕 | V K O O K Amino


4.Va confessar que després de reduir-se els pits el 2013 ho va passar força malament: "Durant una setmana no em podia ni moure per agafar el mòbil. Somiava que em despertava i tenia un mugró enganxat als llençols". 


5.Sobre la seva parella actual: el primer petó li va fer l'Alba Paul. "Va ser ella qui es va llançar. Em va fer un petó que no m'esperava en unes escales, contra la paret...".
 
6.Dulceida no va voler concretar quants diners guanya per publicació, però es va mostrar convençuda que alguna influencer espanyola podria arribar a cobrar 10.000 euros per post. 

Cómo ganar dinero desde casa: 8 ideas para trabajar online

7.Va assegurar que només promociona coses que li agraden: "Hi ha hagut marques que m'han ofert molts diners i he dit que no". 

8.Intenta que les crítiques no l'afectin, però de vegades li resulta difícil. De fet, ha arribat a rebre amenaces: "Un cop em van amenaçar de matar-me i vaig haver d'acudir a la policia".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: