El 30, la postura sexual més íntima

per Redacció, el 7 d'abril de 2021 a les 12:37
El Kamasutra conté més de 60 postures sexuals diferents i una de les més satisfactòries i íntimes és el 30. 

En què consisteix? Primer de tot, cal dir que per realitzar aquesta postura és recomanable estar en una superfície còmoda, com ara un llit. A més a més, abans de practicar-la és important allargar els preliminars per arribar a un bon nivell d'excitació i de lubricació. 


En el 30, un dels membres de la parella ha de tombar-se sobre el llit, amb el cap sobre d'un coixí i les seves cames doblegades fins que els genolls freguin gairebé el seu pit. L'altra persona es col·loca sobre seu, amb les cames flexionades, els braços al costat del cap de la seva parella, i la penetra o estimula -dits, joguina sexual...-.

Kiss Couple Kissing GIF - Kiss CoupleKissing SweetCouple - Discover & Share  GIFs - couples kissing gif - Gifs, Memes, Images

A part de ser una posició que pot ajudar a facilitar l'orgasme, també reforça la comunicació amb la parella, ja que permet el cara a cara. A banda d'aquesta postura, n'hi ha d'altres de recomanades per incrementar el plaer. Us les deixem en aquest article que trobareu més avall:

3 postures per fer el sexe més còmode i incrementar el plaer




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: