El Govern preveu tornar al confinament comarcal a partir de divendres

per Albert Vilanova, el 7 d'abril de 2021 a les 14:05
El Govern preveu recuperar el confinament comarcal a partir d'aquest divendres, segons ha pogut confirmar NacióDigital. L'amenaça d'una quarta onada després d'una Setmana Santa amb mobilitat ha provocat que el Procicat es reuneixi d'urgència per endurir les restriccions.

Els canvis en les restriccions s'anunciaran en una roda de premsa després de la reunió, on hi ha consens entre les parts per recuperar la restricció de mobilitat com a mesura per frenar l'augment de contagis dels últims dies.


El tancament per comarques va aixecar-se fa menys d'un mes, el 15 de març, i ara està previst que torni coincidint amb la caducitat de les restriccions vigents aquest cap de setmana. D'aquesta manera, la població no podrà moure's entre comarques a no ser que hi hagi un motiu excepcional que caldrà justificar amb un certificat als Mossos d'Esquadra.

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, apuntava aquest dimarts que s'estaven observant les dades i demanava uns dies per decidir les mesures a aplicar. Aquest dimecres, les xifres han confirmat l'increment de la pressió hospitalària que ja s'anava veient durant els dies de Setmana Santa.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: