Quins són els noms més posats a la teva comarca?

per Redacció, el 8 d'abril de 2021 a les 10:03
Marc i Júlia continuen imbatibles com els noms més posats a Catalunya, segons dades de l'Idescat. En el cas dels nens, Marc és el nom més posat seguit de Pol, Àlex, Jan i Nil; en el cas de les nenes, Júlia encapçala el rànquing seguit de Martina, Emma, Maria i Lucía.

Marc és un dels cinc noms de nen més posats en tots els àmbits territorials. Júlia és el nom més freqüent de les nenes nascudes a l'Àmbit Metropolità, les Comarques Gironines, les Terres de l’Ebre, les Comarques Centrals i el Camp de Tarragona, on comparteix la primera posició amb Emma. Ona és el nom més posat a Ponent, Aina i Martina a l’Alt Pirineu i Aran, i Laia al Penedès. 


 Si cliqueu en aquest enllaç podeu consultar els noms més posats a la vostra comarca.

L'únic que heu de fer és seleccionar la zona on viviu, tal com podeu veure en la imatge de més avall. Quin és el nom més posata la vostra comarca?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: