5 veritats que et costaran de creure

per Redacció, el 9 d'abril de 2021 a les 10:53
El món és ple d'éssers que desconeixem i de llocs que no sabem ni que existeixen. Avui us portem cinc veritats sobre el món on vivim que potser us costaran de creure.

 


Versió sense playbuzz:

Hi ha éssers immortals
Hi ha animals immortals biològicament, és a dir, que no moren a causa de l'edat, sinó de factors externs. Un d'ells és la llagosta americana. Segons assenyala la BBC en un article, això es deu a un enzim que posseeix i l'ajuda a mantenir les seves cèl·lules en bon estat al llarg de la seva vida.

Els llamps poden "tatuar" la pell
Les persones a qui els cau un llamp els sol aparèixer damunt la pell una marca anomenada figura de Lichtenberg. Es creu que aquesta mena de tatuatges se solen produir a causa de la ruptura dels vasos capil·lars produïda per l'elevat corrent elèctric.

T'estàs menjant insectes sense saber-ho
Hi ha alguns aliments, com la xocolata, que contenent diminuts fragments d'insectes -1mg para cada 100 mg de xocolata-. Això es deu al difícil procés de neteja i filtrat del cacau.

Països que són més grans que planetes
Rússia és més gran que Plutó. El país té una superfície de 17. 098. 242 km2, mentre que la del planeta és de 17.000.000 km2.

Hi ha una illa on està prohibit morir
Longyearbyen, aquest és el nom de l'illa noruega on està "prohibit" morir-se. Una llei imposada el 1950 obliga els seus habitants a emigrar abans de morir, ja que les baixes temperatures de la regió – 46 graus sota zero- fan que els cossos no es descomponguin.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: