Així és el noi que s'ha gastat més de 15.000 euros en aconseguir els «llavis perfectes»

per Redacció, el 12 d'abril de 2021 a les 09:25
Cada dia es coneixen més casos de persones que se sotmeten a desenes de retocs estètics per assemblar-se a celebrities o personatges de ficció a qui admiren. Un d'ells és el de James Holt, un jove britànic de 24 anys obsessionat amb Kylie-Jenner.

Segons explica a The Mirror, s'ha sotmès a diverses operacions estètiques (nas, boca, pòmuls...) per canviar per complet la seva aparença física i aconseguir el "look artificial" i els "llavis perfectes" que sempre ha desitjat. En total, i comptant també altres tractaments com les infiltracions de bòtox, aquest jove s'ha gastat més de 43.000 euros en modificar el seu rostre, 15.000 dels quals han estat "invertits" en els seus llavis.


"Abans era avorrit i senzill, em veia igual que els altres. Vull destacar i semblar diferent" explica James Holt. De fet, i malgrat haver passat pel quiròfan diverses vegades, aquest jove assegura que encara no està satisfet amb la seva imatge i no descarta operar-se de nou. 
 
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: