Aquest home fa més de 40 anys que no es renta els cabells

per Redacció, el 12 d'abril de 2021 a les 10:19
Fa poc us explicàvem el cas de James Hambling, un professor de la Universitat de Yale que fa 5 anys que no es dutxa. El seu experiment va començar promogut per la curiositat: sabia que històricament l'ésser humà no es banyava amb sabó i volia comprovar que li passava al cos en deixar de banda els productes higiènics. És per això que va decidir posar-se a investigar partint d'una premissa: pot l'home modern viure sense dutxar-se?



Doncs bé, ell no és l'únic que ha deixat el sabó de banda. Sakal Dev Tuddu, de 65 anys, en fa més de 40 que no es renta els cabells. Segons ha explicat a diversos mitjans, no neteja les seves rastes – d'1,8 metres- perquè per a ell són "una benedicció de Deu". 

De fet, l'home assegura que va ser el mateix Déu qui li va demanar que no es tallés els cabells, a més de suggerir-li que deixés de beure i fumar. 


Actualment Sakal Dev Tuddu és tota una institució a l'estat indi de Bihar, on resideix. Persones d'arreu del país el visiten per demanar-li que els ajudi amb la seva "màgia" i els teus tractaments casolans per curar ferides i també per incentivar la fertilitat.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: