De què va «Promising Young Woman», la peli de la qual tothom està parlant?

per Redacció, el 12 d'abril de 2021 a les 10:50
Millor pel·lícula britànica i Millor guió original. Aquests són els guardons que l'equip de Promising Young Woman va recollir ahir a la nit durat l'entrega dels premis cinematogràfics BAFTA. 

I és que aquest film, que divendres arriba als cinemes, s'ha convertit en un dels més destacats del 2021. El motiu? Una trama original, amb girs inesperats i una actuació brillant de la seva protagonista: Carey Mulligan.


I de què va Promising Young Woman? Explica la història de la Cassie, una jove que tenia un futur prometedor fins que un desagradable incident va truncar la seva carrera. Ara, lluny d'oblidar aquella desgràcia, decideix portar una doble vida per venjar-se dels culpables. 


Promising Young Woman és un film d'aquells que enganxa i no deixa indiferent. De fet, la manera en com enfoca diversos temes –no els diem per no fer spoiler- ja ha generat polèmica. Si l'aneu a veure, segur que us generarà debat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: