Polèmica per la carta d'un director d'institut sobre els exàmens: a favor o en contra?

per Redacció, el 13 d'abril de 2021 a les 13:59
Abans de llegir l'article, contesta aquestes preguntes: 

 


Si ets dels/les que creus que actualment es dona massa importància als exàmens i a les notes, la carta que va enviar aquest director d'institut als pares i mares dels alumnes segur que t'agradarà. "Els exàmens dels seus fills començaran d'aquí poc i sé que tots estan molt ansiosos perquè desitgen que els vagi bé; és comprensible", comença dient el text. 
 
Ara bé, el director recorda que a la vida, les proves i les notes no ho són tot: "És molt important que recordin, per favor, que entre els estudiants que es presentaran als exàmens hi ha un artista que no necessita entendre matemàtiques.; un emprenedor al qual no li interessen massa la història o la literatura espanyoles, un músic a qui les notes de física no li importen, un atleta per a qui l'aptitud física té més rellevància que la química", es pot llegir a la carta, que acaba amb aquesta frase: "L'important a la vida no és que una persona sigui perfecte en tots els aspectes, sinó que s'apassioni per allò que realment l'omple". 


El text del director, que s'ha fet viral a Twitter, ha encantat a alguns usuaris i n'ha indignat a d'altres, que creuen que menysté la cultura general i al sistema educatiu. Vosaltres què en penseu?

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: