Johnny Depp serà a Barcelona aquest divendres!

per NacióDigital, el 14 d'abril de 2021 a les 10:30
Si aquest divendres passeges pel barri de Gràcia de Barcelona podries trobar-te Johnny Depp. I no, no és broma. El BCN Film Fest comptarà enguany amb diverses visites internacionals, entre les quals destaquen, per exemple, les de Johnny Depp i Andrew Levitas (El fotógrafo de Minamata) i Isabelle Huppert. L'actor serà el dia 16 d'abril a Barcelona per presentar la pel·lícula El Fotógrafo de Minamata, que s'emetrà als cinemes Verdi a les 19:35. 
 
El festival se celebra del 15 al 23 d'abril als Cinemes Verdi, a l'Institut Français, al CaixaForum i a la Casa Seat. El certamen proposa una selecció de pel·lícules del panorama internacional relacionades amb la literatura i/o la història. 

Promising Young Woman, opera prima del director Emerald Fennell que compta amb cinc nominacions als Oscar -entre elles la de Millor Pel·lícula-, i Entre Rosas, dirigida per Pierre Pinaud, són alguns dels plats forts que presenta la cinquena edició del BCN Film Fest. A banda, la coproducció catalana Solo una vez, adaptació de Marta Buchaca de la seva obra teatral amb Ariadna Gil, Álex García i Silvia Alonso, s'incorpora a la Secció Oficial. Promising Young Woman serà la cinta que obrirà el festival, mentre que 'Entre Rosas' el tancarà.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: