Què és el 68? La postura sexual que voldràs conèixer

per Adolescents.cat, el 14 d'abril de 2021 a les 10:57
Tothom coneix la famosa postura sexual del ‘69’. Una postura que no és massa complicada i que garanteix plaer a les dues persones, ja que us podeu practicar sexe oral mútuament sense haver de fer acrobàcies.

Què és però la postura sexual del ’68’? És una nova variant del ‘69’ però no ofereix plaer a les dues parts, sinó només a un dels dos membres. Un dels dos s’ha d’estirar a terra amb les cames doblades. L’altra persona s’estira a sobre en l’altra direcció i amb el cap sobre les cuixes de la parella. Es tracta de posar els genitals sobre la boca de la parella perquè pugui practicar-nos sexe oral.
 

El millor d’aquesta postura és que deixa les mans lliures per poder fer carícies i masturbació. Si tu estàs a sobre, és l’opció perfecta per augmentar el plaer. Si estàs a sota, és una opció perfecta per accedir als genitals de la teva parella d’una forma diferent.

Tot i que no és una posició difícil, pot ser incòmode en algun moment. Si cal, recolza els colzes per alliberar la teva parella de part del teu pes corporal… i a gaudir!


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: