Logotip de Adolescents.cat

Aquests dos famosos actors acaben de tenir una filla

per Redacció, el 14 d'abril de 2021 a les 11:25


Macaulay Culkin i Brenda Song acaben de tenir la seva primera filla. Si no t'acaben de sonar els noms, t'ajudem: Culkin és el protagonista de la famosíssima saga de pel·lícules "Solo en casa", i actualment té 40 anys. Song és, atenció, una de les protagonistes de les mítiques sèries de Disney Channel "Zack y Cody: Todos a bordo" i "Hotel Dulce Hotel" i és set anys més jove que Culkin. La parella va començar la seva relació fa quatre anys.

 

El febrer de l'any passat, Culkin va anunciar en una entrevista a la revista Esquire que la parella estava intentant tenir descendència. La seva filla, la Dakota, nascuda el dia 5 d'abril, porta el nom de Dakota en homenatge a la difunta germana de Culkin, que es va morir en un accident de cotxe l'any 2008. 


Sembla que l'actor té una vida més estable després dels llargs anys d'espiral d'addicció a les drogues i a l'alcohol relacionats amb la mala relació amb el seu pare, de la que ha parlat públicament més d'un cop, i la seva fama com a estrella infantil a finals dels noranta. 

via GIPHY


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: