7 errors de pel·lícules de la teva infància que no vas veure en el seu moment

per Redacció, el 15 d'abril de 2021 a les 09:52
Quan mirem una pel·lícula ens solem concentrar en la història i no ens fixem en tots els detalls ni tampoc en els errors, a no ser que siguin molt evidents. Hi ha portals especialitzats, però, com Fotogramas, que es dediquen a trobar les errades que a nosaltres ens passen per alt. Aquí en teniu alguns exemples.

 


Versió sense playbuzz:

Frozen
Quan el monstre de la neu llança l'Anna i el Kristoff per un precipici, es pot veure com, mentre cauen, tots dos estan lligats per una corda. Quan arriben a baix, en canvi, la corda ha desaparegut.

Shrek
Les dimensions del mur i l'escut penjat en una de les columnes canvien de cop quan es passa d'una escena a una altra.

La bella y la bestia
En l'escena en què Gaston presumeix de la seva força, es pot veure una catifa de pell d'os a terra. Si un s'hi fixa bé, però, la catifa varia diverses vegades al llarg de la seqüència.

Aladin
Si us hi fixeu bé, la mascota de la Yasmin hauria de tenir un tros de roba de color lila a la boca i no un amb un estampat de cors: arranca una part del pantaló i no de la roba interior.

La Sirenita
L'Úrsula, transformada en Vanessa, puja damunt un tocador i en fer-ho trenca un objecte que no apareixia en el pla anterior...

101 Dàlmates
El Pongo "roba" el barret al seu amo i el deixa damunt el banc on hi ha l'Anita. Quan la corretja del dàlmata els uneix, però, el barret ha retornat al seu cap.

La Cenicienta
En un moment de la pel·lícula podem veure la protagonista saludant des del carruatge amb un vestit de màniga llarga. Al cap de pocs segons el vestit passa a ser de màniga curta.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: