Instagram i els «likes»: nous canvis

per Redacció, el 15 d'abril de 2021 a les 09:54
Instagram comença una nova prova: donar als usuaris la possibilitat d'escollir si volen veure o ocultar els "likes" de les publicacions. Com segurament recordareu, el 2019 els responsables de la xarxa social van decidir eliminar el comptador de "m'agrades" després de veure que aquesta eina generava pressió social i feia que els usuaris se sentissin jutjats. 

La mesura va generar comentaris positius, però també va crear polèmica i malestar, sobretot en el món dels influencers i creadors de continguts, ja que els "likes" són part del seu negoci. 

És per tot plegat que ara, gairebé dos anys més tard, Instagram ha optat per ser més permissiu i deixar que siguin les persones qui triïn si volen fer públics (o no) els seus "m'agrada". Instagram permetrà configurar aquesta opció a través del menú de privacitat, si bé encara no se sap quan posarà en marxa aquesta nova funció en tots els dispositius.

 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: