El Govern mantindrà el confinament comarcal a partir de dilluns

per Adolescents.cat, el 16 d'abril de 2021 a les 09:45
El Govern preveu mantenir el confinament comarcal la setmana que ve. A l'espera de la confirmació oficial del Procicat, el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha dit que cal fer "passes lentes però segures" en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio. 

Sobre la taula hi havia la possibilitat de limitar la mobilitat en l'àmbit de les vegueries, però els tècnics de la Generalitat han preferit allargar uns dies més el confinament comarcal a l'espera de veure com evolucionen les dades de la pandèmia.


"Anem pel bon camí però no volem fer passes ràpides per després haver-ne de fer dues enrere", ha dit Sàmper, que ha admès que la Setmana Santa ha anat "millor" del que es preveia, perquè la corba de contagis no ha pujat tant com en un primer moment podia semblar. De tota manera, es indicadors continuen malament a Catalunya. Sàmper ha remarcat el bon comportament de la gent, que ha fet cas de les restriccions del Govern pel que fa a la interacció social durant els dies de festa. 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: