Com incloure la moda sostenible en el teu dia a dia? Aprèn-ho en aquest taller gratuït (i emporta't un regal)

per Redacció, el 21 d'abril de 2021 a les 06:00
Sabíeu que la indústria tèxtil és la segona més contaminant del planeta? Cada any genera tones de residus: només a Espanya, per exemple, se'n creen 900.000! Per això és tan important que deixem enrere el fast fashion i cuidem el nostre planeta. 

Des de Thuya Escuela us volen ajudar i, amb motiu del Fashion Revolution Day, les alumnes @mariariich i @helenaatienza han impulsat un taller gratuït perquè pugueu saber més sobre com incloure la moda sostenible en el vostre dia a dia. 

El taller es farà el 28 d'abril, de 17h a 19h, i com hem dit és totalment gratuït. Si us hi voleu apuntar l'únic que heu de fer és omplir el formulari que trobareu més avall. Les/els que participeu, a més a més, rebreu un detall de part de Thuya Escuela! Mentrestant, us deixem amb alguns consells sobre incorporar la moda sostenible a la vostra vida:

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: