Què és l'MG, la malaltia de transmissió sexual que poca gent coneix?

per Redacció, el 19 d'abril de 2021 a les 09:33
Els experts alerten que el Microplasma Genital (MG) es podria convertir en el pròxim "superbacteri" si la gent no és prou curosa. I és que, tot i que cada cop es detecten més persones que pateixen aquesta malaltia de transmissió sexual, el cert és que se n'informa poc.

La MG, que es contagia a través de les relacions sexuals no protegides, és una infecció que gairebé no presenta símptomes, però que pot arribar a provocar infertilitat en les dones, entre altres problemàtiques, si no es tracta a temps. 


Si bé, com hem dit, els símptomes no solen ser freqüents els més habituals són inflamació en la uretra, dolor a l'orinar, sagnat vaginal i febre.

Així doncs si n'experimenteu algun, acudiu al metge. El tractament sol consistir en un cicle d'antibiòtics durant unes dues setmanes. Recordeu que la millor precaució que per evitar el contagi d'aquest tipus de malalties és fer servir condons.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: