6 tècniques de masturbació per a vulves

per Adolescents.cat, el 25 d'abril de 2021 a les 08:58
Quan es tracta de sexualitat una de les coses més importants és conèixer-nos bé, saber què ens agrada i què no. I per això també està molt recomanada la masturbació, és la millor manera d'explorar el cos i anar-nos descobrint. És per això que avui et compartim 6 tècniques de masturbació per a vulves, t'animes a provar-les?

1. De dalt a baix



Aquesta és la més simple. Es tracta de tocar el clítoris amb el dit i anar fregant de dalt a baix. Primer ho pots fer pel costat del clítoris per anar entrant en calor i després passar a estimular-lo directament.

2. Carícia llarga i lenta



Utilitza un o més dits i ves lliscant lleugerament i suaument pel centre de la vagina i el clítoris, de dalt a baix fent un recorregut llarg. Posa atenció al cos per sentir quines àrees et provoquen més plaer. La gràcia d’aquesta tècnica és fer-ho lentament i suaument i jugar també amb la pressió.

3. Moviment circular amb tots els dits



Aquesta tècnica és de les més utilitzades i eficaces. Es tracta d’utilitzar els quatre dits i fregar tota la zona, no només el clítoris.

4. Aigua a pressió a la dutxa



Moltes de vosaltres utilitzeu l’aigua a pressió de la dutxa per passar una bona estona. I és que l’únic que es necessita és dirigir l’aigua a la vagina, si vols ho pots acompanyar de dits amb penetració o sensa.

5. Sobre el coixí



Es tracta de simular que tens relacions sexuals amb el coixí. Et pot fer sentir estranya al principi però prova-ho! El fregament amb el coixí provoca molt plaer al clítoris.

6. Tovallola enrotllada



Agafa una tovallola i enrotlla-la. Posa-la en una cadira, seu a sobre i frega per sentir un gran plaer. Pots fer-ho sobre de qualsevol superfície similar a una cadira.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: