Logotip de Adolescents.cat

Desenes d'estudiants ocupen el rectorat de la UB per denunciar la situació «límit» del sistema educatiu

per Redacció, el 20 d'abril de 2021 a les 09:00
Desenes d'estudiants han ocupat l'edifici central la UB aquest dimarts al matí per denunciar la situació "límit" de l'educació pública i exigir als rectors uns compromisos per millorar la situació i materialitzar les cinc demanes que exigeixen. El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i altres moviments estudiantils han reivindicat l'acció. Els universitaris han situat contenidors a les portes de l'edifici. L'ocupació es fa en el marc de la campanya pel "Compromís contra la Crisi Educativa", a través de la qual reclamen als rectors impulsar els canvis necessaris cap a un model públic i equitatiu.
 
En un comunicat públic, articulat en cinc punts, exigeixen l'equiparació de preus de màsters i graus i graus entre si, la remuneració de les pràctiques, la realització d'un pla de xoc contra l'emergència lingüística del català, la creació de protocols efectius feministes a les universitats i el posicionament a favor de l'absolució de totes les encausades per lluitar per la universitat pública.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: