Com serà aquest Sant Jordi? T'expliquem tots els detalls

per Andreu Merino, el 20 d'abril de 2021 a les 09:16
La diada de Sant Jordi serà atípica arreu de Catalunya, sobretot a Barcelona, però els veïns podran comprar llibres i roses a diferents espais de la ciutat. No hi haurà parades en carrers emblemàtics com la Rambla o la Rambla Catalunya, però sí al passeig de Gràcia -entre la plaça Catalunya i el carrer Aragó- i en diferents places de la ciutat, amb l'objectiu de descentralitzar la celebració i així evitar aglomeracions.

A més del tram baix del passeig de Gràcia, els barcelonins podran comprar roses i llibres als jardinets de Gràcia, la plaça de la vila de Gràcia, la plaça de Sarrià, la plaça Valdivia a Les Corts, la plaça Reial, la plaça Orfila a Sant Andreu, el passeig Lluís Companys, la plaça Universitat i l'espai comprès entre els carrers Pallars, Llacuna i Pujades al Poblenou. 


L'estratègia no només s'aplica a Barcelona i les capitals de comarca i altres grans ciutats també optaran per celebrar el Sant Jordi en espais que permetin la descentralització i el compliment de les restriccions.

A tots els municipis es podran posar parades davant els establiments de llibreries i floristeries. Aquestes parades es podran instal·lar des del dia 21 i el gremi ha animat a reservar-los i anar a buscar-los a les llibreries abans de la diada.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: