Exercitar aquests músculs farà que tinguis millors orgasmes

per Redacció, el 26 d'abril de 2021 a les 06:00
Els músculs pubococcigeals (sí, podrien haver triat un nom més fàcil) son els músculs que es contrauen quan tenim un orgasme. Enfortir-los, i treballar la pelvis en general pot ajudar molt a millorar els orgasmes vaginals. És per això que existeixen els exercicis de Kegel, que va inventar un doctor amb el mateix nom a mitjans del segle passat. Tot i que estan principalment pensats per reduir la incontinència urinària després del part, també contribueixen a millorar el plaer sexual.

Fer els exercicis és molt fàcil. Primer, és important tenir la bufeta buida, és a dir, anar al lavabo abans de posar-s'hi. Pots relaxar tot el teu cos amb unes quantes respiracions. Mira de contraure, instintivament, els músculs amb què faries força per fer que no se t'escapi l'orina abans d'anar al lavabo. Aquests son els que has de treballar. Pots començar fent contraccions de 10 segons, després relaxar-te 10 segons més, i fer-ho durant deu cops seguits. Llavors caldria repetir aquest procés cinc vegades, i anar fent aquests exercicis fins a 5 vegades al dia.

via GIPHY

Si t'hi aficiones o creus que no els fas prou bé, existeixen dilatadors vaginals que t'ajudaran a exercitar els músculs que necessites per millorar els teus orgasmes. Hora de practicar!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: