La música que més hem escoltat aquest mes (Abril)

per Adolescents.cat, el 24 d'abril de 2021 a les 06:00
Aquestes son les 5 cançons que més hem escoltat a la redacció aquest abril!

Discotecas - Airbag


Aquest pop-rock ens recorda molt als dies prepandèmia, quan podíem sortir tranquil·lament un divendres i arribar l'endemà per esmorzar. És una d'aquestes cançons que et deixen entre content i trist, però que valen la pena.


La Guspira - La Pegatina


És un d'aquells temacles de La Pegatina que no pots escoltar només un cop: o un, o tres-cents. Ara que s'acosta Sant Jordi, una cançó amb to alegre i sobre l'amor sempre va bé. T'enganxarà molt!


Follow You - Imagine Dragons


Ho sabem, la ràdio en va plena. No para de sonar. És per alguna cosa! No hi ha manera de que aquest tema no t'alegri la tarda i t'estovi una mica el cor. A més, és el grup de la nostra adolescència. A tope!


Tot - LilDami, La Casa Azul


LilDami és una persona que no decep mai. Té cançons per sortir de festa, plorar una estona i estar enamorat. Aquesta és una barreja de totes tres. "Tot" és un tema preciós que de ben segur t'emocionarà, ni que sigui una mica.


Perdoname - Deorro, Adrian Delgado i DyCy


Vam descobrir aquest tema a través de Tik Tok i ara no hi ha manera de treure'ns-el del cap. Una mica de festa per arreglar aquest abril tan fred. Meravellosa!
Arxivat a:
Cultura, CULTURA, música, abril
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: