Logotip de Adolescents.cat

El Long us descobreix rutes top per fer trail running a Barcelona: quins beneficis té aquest esport?

per Redacció, el 21 d'abril de 2021 a les 20:00
Barcelona i l'àrea metropolitana no només estan plenes de parcs i espais naturals, sinó que també compten amb quilòmetres de boscos, molts cops desconeguts. És per això, i aprofitant que ve el bon temps, que amb el Long hem decidit descobrir-vos algunes zones envoltades de natura que estan a tocar de la ciutat. 

Zones que són ideals per desconnectar i practicar esport, sobretot trail running. Un esport que, com segurament ja sabeu, consisteix a córrer per camins de muntanya, sense asfaltar, i té moltíssims beneficis tant pel cos com per la ment. 

Per practicar-lo és clau que anem ben equipats, ja que si no portem unes vambes adequades ens podem lesionar. És per això, que abans de posar-nos-hi hem anat a buscar material a la nova botiga de Nike de Passeig de Gràcia. Encara no hi havíem estat i la veritat és que hem flipat. A part de ser gegant –fa més de 2.000 metres quadrats- està molt connectada amb el món digital i això la fa única. 

Quan entres, per exemple, hi ha pantalles que mostren punts claus de la ciutat per a fer esport, hi ha un apartat on pots personalitzar els productes... De fet, moltes d'aquestes coses també les pots consultar i fer a través de l'app de Nike, que està vinculada a la botiga. Un cop descarregada, per exemple, reps avisos de nous productes, ofertes i altre info molt útil que ajuda a descobrir nou material. En fi, com que diuen que una imatge és millor que mil paraules, us deixem amb el vídeo que vam gravar perquè pugueu veure la botiga per dins i l'outfit del Long.
 

Com us comentàvem abans fer trail running té molts beneficis i a més és ideal practicar-lo en èpoques d'estudi. Us n'expliquem més detalls:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: